INGREDIENTS:
- 600 gr. de farina
- 60 gr. de mantega
- 15 gr. de llevat fresc
- 300 cl. d’aigua
- 15 gr. de sal
ELABORACIÓ:1. Es posa la farina damunt del marbre i es fa un forat al mig ( com si fos un volcà),
dintre es posa la mantega i la sal.
dintre es posa la mantega i la sal.
2. A continuació s’afegeix l’aigua que anteriorment s’ha barrejat amb el llevat.
3. Es treballa la massa amb força fins que estigui compacta i fina.
4. Després es deixa reposar durant 45 minuts per a que pugi. És convenient que estigui en un lloc una mica calent: a sobre del radiador o també dins el forn a 30º.
5. Quan la massa hagi pujat, es torna a treballar,
fins que notem que quan l’allarguem no encongeix.
fins que notem que quan l’allarguem no encongeix.
6. Finalment ja es pot estendre i afegir-hi els ingredients que més us agradin.
**Aquesta massa es pot congelar embolicant-la en un paper transparent**
No hay comentarios:
Publicar un comentario