30 nov 2011

Cookies de Xocolata

INGREDIENTS per a unes 30 cookies:

- 220 gr.de farina
- 1 cullerada petita de llevat en pols
- 100 gr. de mantega a temperatura ambient
- 90 gr. de sucre moreno
- 45 gr. de sucre blanc
- 1 cullerada petita de vainilla
- 1 ou
- mitja cullerada petita de sal
- 100 gr. de grans de xocolata

ELABORACIÓ:

1. Passar la farina i el llevat pel tamís o per un colador fi.
2. Barrejar en un bol la mantega, els dos tipus de sucre i la vainilla, afegir l'ou i la sal.
Lligar-ho tot bé.
3. Afegir la farina, barrejar bé amb les mans i quan estigui incorporada,
afegir els grans de xocolata.
Bolcar la massa al damunt d'una fulla gran de paper film transparent i embolicar-la formant un cilindre allargat. Deixar reposar a la nevera.

4. Al cap d'una hora, retirar el rotlle de la nevera i tallar-lo a rodanxes. Agafar les rodanxes i modelar-les en forma de boletes lleugerament aixafades.
5. Col·locar-les una mica separades entre si damunt d'una safata recoberta amb paper de forn.
6. Coure-les al forn, escalfat prèviament a 200 graus durant 10 o 12 minuts.
*** Cal treure les cookies del forn quan encara són toves ja que s'endureixen després, quan el sucre es refreda ***

No hay comentarios:

Publicar un comentario